fredag 18. desember 2009

Da prøver jeg også med blogging :o)

Hvorfor blogge? og hva blogger man om? Gjennom lengre tid har jeg fulgt med ulike blogger fra tid til annen og tenkt: Hvor får de det fra? Hvordan klarer de å skrive så mye bra? Hva skal eventuelt jeg formidle fra mitt liv? Det er vel ikke så mange som er interessert i det? Kanskje ikke, men nå har jeg i hvertfall prøvd å komme igang :o)

De siste 9 ukene har jeg vært i praksis ved NAV Vestby og der har jeg møtt en fantastisk gjeng med personer som går inn for å hjelpe folk som trenger tjenester fra NAV. De har vært veldig flinke til å trekke meg med i arbeidet og delt mye av sin kompetanse og av seg selv. Det blir vedmodig å ikke skulle på jobb etter jul, men nå er det nye sider ved studiene som skal tas tak i, og det blir spennende!!!

Forrige lørdag hadde jeg besøk av Sigrun og Laila til "sy-sammen" og vi koste oss skikkelig! Det frister til gjentakelse... Jeg sydde en løper som NAV Vestby fikk som en "takk for meg" - presang i går; 2,5 meter lang og Anita (min veileder) og Mari (som jeg har samarbeidet tett med i det siste) fikk i oppgave "å rulle'an ut"...Mangler bilde av settingen, men her er bilde av løperen, samt nærbilde av quiltingen.

2 kommentarer:

  1. Grattis med blogg! Det skal bli spennende å følge med.... gleder meg:-))

    SvarSlett
  2. Tusen takk skal du ha! Jeg er spent selv, jeg :o)

    SvarSlett